Dragi učitelji, vrijeme je za virtualnu selidbu na kabinet.alfa.hr! Metodičkim materijalima, edukacijama i ostalim Alfinim proizvodima i uslugama pristupajte putem personaliziranog, suvremenog sustava krojenog prema vašim potrebama. No bez brige, vaša selidba ne mora biti preko noći ‒ Alfa Portal još će neko vrijeme biti tu!  

ALFA SCHOOL NETWORK - Teachers Bring Knowledge to Teachers

MODULARNA EDUKACIJA OVO JE MOJ SAT

Odakle uspješan učitelj počinje svake školske godine?

Od početka!

Tako smo i mi u ovom novom programu stručnog usavršavanja kad je riječ o temi prve modularne edukacije odlučili krenuti od početka.

Planiranje i vrednovanje nesumnjivo su temelj, a ujedno i najteži dio učiteljskog posla, ali i nepresušno vrelo nedoumica. U dosadašnjim edukacijama već smo se bavili tim temama, ali uvijek je nekako bilo malo vremena, premalo mogućnosti interakcije i dvojbe su ostajale.

Upravo zato okupili smo tim mentora, iskusnih učitelja praktičara s kojima ćemo ovu aktualnu temu, u ovom formatu, obraditi detaljno i strukturirano. Želja nam je da se zajedno osnažimo, utvrdimo znanje i steknemo sigurnost kako bismo još uspješnije izvodili svoju nastavu i kontinuirano poticali učenike na uspješniji rad i ostvarivanje zadanih ishoda, razvijali kod učenika sve jezične djelatnosti i uspješno vrednovali učenička postignuća.

 

 

Nakon ove edukacije moći ćete napraviti uspješnu tematsku razradu, planirati uspješan nastavni sat, odrediti ishode teme, nastavnog sata i aktivnosti, pravilno primijeniti formativno i sumativno vrednovanje za sve četiri djelatnosti te provesti različite oblike vršnjačkog vrednovanja.

 

 

 Pridružite nam se! Prijave traju do 29. rujna 2022.