Primjena smjernica za prilagodbu i individualizaciju u radu s učenicima s teškoćama u razvoju u Alfinim udžbenicima | piše: Željka Butorac, prof. logoped.
Jednostavno s Alfom! To je odgovor na sva pitanja koja si postavljate u ovim zahtjevnim trenutcima, u kojima niste u mogućnosti prenijeti gradivo svojim učenicima na uobičajeni način.   ...

Jednostavno s Alfom! Nova mrežna stranica

Jednostavno s Alfom!

To je odgovor na sva pitanja koja si postavljate u ovim zahtjevnim trenutcima, u kojima niste u mogućnosti prenijeti gradivo svojim učenicima na uobičajeni način.

 

U želji da doprinese što jednostavnijem održavanju online nastave, Alfa-tim koji čini pedeset ljudi iz struke stvorio je jedinstvenu mrežnu stranicunastava.alfa.hr – s metodički razrađenim materijalima za sve predmete u razrednoj nastavi, predmetnoj nastavi i srednjoj školi. Nismo zaboravili ni one učitelje koji rade po eksperimentalnom programu.

Punu pozornost usmjerili smo na način objavljivanja i izrade materijala – za svaki nastavni sat pripremili smo cjelovitu uputu, artikulaciju sata, aktivnosti i upute za roditelje. Svako je slovo napisala struka: od naših autora udžbenika iz pojedinih nastavnih predmeta i urednika do učitelja praktičara.

 

Materijali su dostupni svima, stoga poveznicu slobodno proslijedite
onima kojima može biti od koristi.

 

Budite nam zdravi, strpljivi i ostanite doma!