Hrvatski jezik u novoj školskoj godini (2016./17.)

Poštovane kolegice i poštovani kolege!

Nakon zasluženoga i, nadam se, lijepo provedenoga odmora, opet smo na novom početku. U nekom se trenutku čini da smo mi, nastavnici, vječni đaci – uobičajen nam je ritam školske godine i svakodnevno pripremanje za nastavu, praćenje literature, učenje novoga. No poseban užitak svemu tome daje mladost s kojom radimo, a koja nam prenosi svoju energiju i njome nas pomlađuje.

U ovom trenutku, kad se suočavamo s nagovještajima promjena u obrazovnom sustavu, potrebno nam je još više snage i znanja da svatko od nas doprinese promjenama koje nas očekuju. Izdavačka kuća Alfa i dalje će biti uz vas i donositi vam nove materijale − tiskane i u elektroničkom obliku − kako bi vaša nastava bila što bolja te da biste vi i vaši učenici lakše radili i uživali u radu i učenju. Sve informacije i podatke o materijalima naći ćete na u virtualnom kabinetu Geografije.

Na ovom novom početku želim vam uspjeha, radosti i snage da se suočite s novim izazovima te da svoje znanje i optimizam prenesete mladima. Tako će krug primanja i davanja biti zatvoren, a tko može biti radosniji od nas kad vidimo da smo uspjeli ne samo prenijeti znanje, nego i moralne vrijednosti te ljubav za čitanje. Time smo trajno obogatili našega učenika koji neće literaturu nositi samo u ruci, nego i u sebi. A tek će mu život donijeti spoznaju o ljepoti čovjeka koji ima literature u sebi.

Srdačno vas pozdravljam!

Uredništvo za hrvatski jezik

srednje škole

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.