Nova kategorija - Festivities

Naš virtualni kabinet dobio je novu kategoriju Festivities gdje ćemo učitavati prijedloge aktivnosti koje će vam vjerujemo dobro doći ako vam/kada vam ponestane ideja kako obilježiti pojedinu prigodu.

Želite li neke svoje ideje podijeliti i učiniti dostupnima drugim nastavnicima, pošaljite ih na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Rado ćemo ih objaviti!

 

 

 

Stručno usavršavanje o CLIL metodi

Učiteljica engleskog i talijanskog jezika Marija Čarija Agoli i učiteljica biologije i kemije Antonija Bezić Radman sudjelovale su na stručnom usavršavanju Applying CLIL Methodology u Valenciji, Španjolskoj, koju je organizirala Esmovia iz Valencije, od 23. do 27. rujna 2019. Na stručnom su usavršavanju sudjelovali učitelji iz Hrvatske, Italije, Litve, Španjolske i Bugarske.

Europski dan jezika u Osnovnoj školi Eugena Kumičića Slatina

Europski dan jezika obilježava se svake godine 26. rujna. Na taj se dan slavi jezična raznolikost kontinenta s više od 200 europskih jezika, 24 službena jezika EU-a, uključujući hrvatski, i tri pisma. Uz to, u Europi se govori oko 60 regionalnih i manjinskih jezika. Obilježavanjem EDJ želi se potaknuti učenje stranih jezika među ljudima.