Engleski jezik u novoj školskoj godini

Drage kolegice i kolege,

ljetni su praznici na izmaku. Čini li se i vama da su proletjeli? Nadamo se da ste se uspjeli odmoriti, fizički i psihički, te da ste spremni za novi početak. Od srca vam želimo da se ne uznemiravate zbog administrativnih poslova i političkih previranja, već da se usmjerite na djecu i nastavu – na vlastiti poziv.

Svaki početak nosi i nove izazove, ali dosad ste se već uvjerili da niste sami – mi smo tu za vas i vaše učenike. Udžbenike ste već dobro upoznali i vjerujemo da vam je iz godine u godinu sve lakše raditi s njima. A i jako nas vesele mahom pozitivne reakcije iz cijele Hrvatske. Stoga vas pozivamo da nam se i dalje javljate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa svim prijedlozima, pohvalama i eventualnim pokudama jer su nam vaše povratne informacije vrlo vrijedne.

Naime, samo uz vašu pomoć možemo dodatno podizati kvalitetu udžbeničkih materijala i omogućiti vam da u razred ulazite što više i spremni i opremljeni jer zajedno možemo doći do toga da svaki sat engleskog jezika bude veliko zadovoljstvo i vama i vašim učenicima.

Tako ćemo ove školske godine u još većoj mjeri biti uz vas jer pripremamo mnoštvo materijala i aktivnosti koji će našu suradnju učiniti kvalitetnijom i dinamičnijom. Već su sada na našim mrežnim stranicama www.alfaportal.hr dostupni prijedlozi priprema od 1. od 8. razreda, prijedlog nastavnih planova za šk. god. 2016./2017., prijedlog operativnog nastavnog plana za kombinirana razredna odjeljenja kao i dodatni nastavni listići uz udžbenike Smiles od 1. do 4. razreda.

S obzirom na to da smo svjesni kako ste i prošle godine prolazili razdoblje upoznavanja i prilagodbe na nove udžbenike, za svu potrebnu podršku slobodno se obratite našem uredništvu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. gdje vam uvijek stojimo na usluzi. Rado ćemo vas posjetiti i zajedno s vama proučiti sve materijale koje imate. Naime, u vašim rukama nalazi se materijal koji zaista može uvelike promijeniti, odnosno znatno olakšati i unaprijediti vaš rad u nastavi, a tu prije svega mislimo na IWB software.

Također vas podsjećamo da učenici i ove godine mogu kupiti dodatne materijale za ponavljanje i vježbanje – Smiles Vocabulary and Grammar Practice, Spark Grammar book te digitalne udžbenike iebook – koji će im zasigurno olakšati svladavanje engleskog jezika, motivirati ih te učenje učiniti dinamičnim i zanimljivim.

    Želimo vam puno uspjeha u radu i do skorog javljanja srdačno vas pozdravljamo!
    Vaše uredništvo engleskog jezika Alfa-Express Publishing