S ponosom na izvrstan rezultat odabira zahvaljujemo vam na povjerenju. Nećemo vas iznevjeriti! Predano, stručno i odgovorno nastavljamo stvarati najkvalitetnije materijale i pružati vam kontinuiranu podršku na svim razinama i u svim okolnostima.

Likovne mape - NARUDŽBENICA

Alfine likovne mape više su od papira!

Uz kupovinu naših likovnih mapa za razrednu nastavu ostvarujete pravo na personalizirane i inovativne radionice i pristup digitalnim metodičkim priručnicima za likovnu kulturu na Alfa portalu, kao i bazi visokokvalitetnih digitalnih reprodukcija.

Uz kupovinu likovnih mapa za predmetnu nastavu dobivate mnoštvo dodatnih sadržaja: metodički priručnik u tiskanom i digitalnom obliku, dodatni priručnik s izvedbenim idejama, likovne reprodukcije, PPT prezentacije i dodatne planove.

Naše mape su zabavne, super opremljene (svim vrstama standardnih i specijalnih papira) i povoljne!

Uz njih ostvarujete pravo i na besplatan primjer stirodura + video upute i radionice stiroreza i oblikovanja 3D modela! Naravno, i pripreme za te satove!

Ispunjenu narudžbenicu molimo vas da dostavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

NARUDŽBENICA - LIKOVNE MAPE