OBRAZOVANJE, ODGOJ I KULTURA
Odgojni predmeti
 
U kratkom Modrom razgovoru Alfini urednici, učitelji i suradnici ispričat će svoju i Alfinu priču ‒ priču o kontinuitetu, stručnosti i iskustvu.
 
Sudjeluju: Lidija Križanić, Tajana Hrupački, Kristina Vincetić, Luka Gracin, Petra Markulin i Anita Benčec Nikolovski. 
 
 
MATEMATIKA BEZ NEPOZNANICA
Matematika, udžbenici iz matematike
 
U kratkom Modrom razgovoru autori udžbeničke serije Matematika, učitelji i suradnici ispričat će svoju i Alfinu priču ‒ priču o kontinuitetu, stručnosti i iskustvu.
 
Sudjeluju: Damir Domišljanović, Marina Mužek, Ivana Mravinac, Mile Barić i Anita Benčec Nikolovski
 
 
UDŽBENICI S KOJIMA ĆETE SE INTEGRIRATI
Škrinjica slova i riječi, udžbenici iz hrvatskoga jezika
 
U kratkom Modrom razgovoru autorice udžbeničke serije Škrinjica slova i riječi, učiteljice i suradnice ispričat će svoju i Alfinu priču ‒ priču o kontinuitetu, stručnosti i iskustvu.
 
Sudjeluju:  doc. dr. sc. Marina Gabelica, Vesna Marjanović, Moni Harča, Lucia Matas, Jelena Špar i Anita Benčec Nikolovski
 
 
OTKRILI SMO TAJNU MATEMATIČKOG USPJEHA
Otkrivamo matematiku, udžbenici iz matematike
 
U kratkom Mudrom razgovoru autorice udžbeničke serije Otkrivamo matematiku, učitelji i suradnici ispričat će svoju i Alfinu priču ‒ priču o kontinuitetu, stručnosti i iskustvu.
 
Sudjeluju: Tanja SoucieGabriela Žokalj, Biljana Bagarić Ivezić, Ivan Perković, Mišo Tokić i Anita Benčec Nikolovski
 
 
OD ČITANJA I PISANJA DO STVARANJA
Čitam i pišem, udžbenici iz hrvatskoga jezika
 
U kratkom Modrom razgovoru autorice udžbeničke serije Čitam i pišem, učitelji i suradnici ispričat će svoju i Alfinu priču ‒ priču o kontinuitetu, stručnosti i iskustvu.
 
Sudjeluju:  izv. prof. dr. sc. Vladimira Velički, izv. prof. dr. sc. Tamara Turza-Bogdan, Zehra Delić, Zdenka Novak, Bojana Meandžija i Anita Benčec Nikolovski
 
 
ZA UČENJE U DOBROM DRUŠTVU
Priroda, društvo i ja, udžbenici iz Prirode i društva
 
U kratkom Modrom razgovoru autorice udžbeničke serije Priroda, sruštvo i ja, učiteljice i suradnice ispričat će svoju i Alfinu priču ‒ priču o kontinuitetu, stručnosti i iskustvu.
 
Sudjeluju: Gordana Kralj, Marija Lesandrić, Ivana Brnadić Pavić, Zdenka Lukač, Margareta Hudiček i Anita Benčec Nikolovski