A-udžbenici, A-panel, pop-up interaktivna rješenja ispita, zapisi realizacije nastavnih sati za e-Dnevnik, individualizirani kurikulumi, ispitna mapa, prilagođeni ispiti znanja... Imamo Baš TO što vam treba!
MODUL: PRIMJENA KURIKULUMA U NASTAVI POVIJESTI
Povijest u gimnaziji u duhu novog kurikula
Uloga udžbenika u suvremenom poučavanju povijesti
 
15. travnja 2021.
Irena Sačić, prof.
 

 

Ovaj je video napravljen u svrhu obrazovanja i namijenjen je učiteljima i nastavnicima za njihovu dodatnu edukaciju te je fokus isključivo na metodama učenja primijenjenim u praksi.

PROGRAM WEBINARA

PROGRAM WEBINARA

Na ovoj online edukaciji:

• otkrit ćete ulogu udžbenika u suvremenom poučavanju povijesti
• upoznat ćete koncept udžbenika Povijest 4
• upoznat ćete primjenu udžbenika na digitalnoj platformi mozaBook

 

Irena Sačić profesorica je povijesti i sociologije. Od 1993. godine radi kao profesor povijesti u Gimnaziji Antuna Vrančića Šibenik, a od 1997. i u Tehničkoj školi Šibenik. Godine 2009. promovirana je  u zvanje profesora mentora, a od  2020. u profesora savjetnika. Tijekom dugogodišnjeg rada bila je mentor učenicima koji su postizli zapažene razultate na Državnim natjecanjima. U Gimnaziji Antuna Vrančića i Tehničkoj školi Šibenik sudjeluje u organizaciji i provođenju projekta Rujanski rat u Šibeniku. Surađuje s Gradskom knjižnicom „Juraj Šižgorić“, Muzejom Grada Šibenika, Državnim arhivom u Šibeniku i Društvom za očuvanje šibenske baštine Juraj Dalmatinac.