Dragi učitelji, vrijeme je za virtualnu selidbu na kabinet.alfa.hr! Metodičkim materijalima, edukacijama i ostalim Alfinim proizvodima i uslugama pristupajte putem personaliziranog, suvremenog sustava krojenog prema vašim potrebama. No bez brige, vaša selidba ne mora biti preko noći ‒ Alfa Portal još će neko vrijeme biti tu!  

VAŽNA OBAVIJEST - Natječaj za učenike njemačkoga jezika u osnovnim školama „Mach ein Drama daraus“

Dragi učenici i mentori,

uslijed postojećih okolnosti te uvidom u složenost prijave donosimo:

1. Novi produljeni ROK NATJEČAJA: 25. 04. 2022.
2. UVJET DIDASKALIJE: Učenici od 1. do 3. godine učenja smiju pisati didaskalije NA HRVATSKOM JEZIKU. Ostatak govornog dijela naravno ostaje na njemačkom jeziku.

Odluke su donesene u suglasnosti s Povjerenstvom, voditeljicom projekta te urednicom za njemački jezik.

Sva pitanja mogu se uputiti direktno na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prije sudjelovanja molimo Vas da pozorno pročitate Pravila i uvjete natječaja. Skrećemo pozornost na to da je uz radove obavezno poslati potpisanu prijavnicu/suglasnost za sudjelovanje. Prilažemo i suglasnost koju trebaju ispuniti roditelji, odnosno zakonski zastupnici učenika koji sudjeluju. Napominjemo da nama trebate poslati samo jednu, zajedničku „učiteljsku” suglasnost koju ste dobili na temelju pristanka roditelja, odnosno zakonskog skrbnika.

Suglasnost nastavnici
Suglasnosti roditelji / zakonski zastupnici