Predavanje Rad s darovitim učenicima u nastavi Hrvatskoga jezika obuhvaća najčešće osobine kao i prednosti i poteškoće s kojima se susreću daroviti učenici u razredu. Također, predavanje nudi konkretne primjere istraživačkih, problemskih i projektnih zadataka u nastavi i na natjecanju iz hrvatskoga jezika.

KLJUČNE RIJEČI: darovito dijete, potrebe darovite djece, zadatci u radu s darovitom djecom


PROGRAM WEBINARA

Nakon ove edukacije moći ćete / znat ćete / osvijestit ćete:

• važnost prepoznavanja darovite djece i njihovih obrazovnih potreba kako biste bili odgovarajuća podrška takvoj djeci.

Također, moći ćete i:

• primijeniti različite aktivnosti u radu s darovitim učenicima.

Ova je online edukacija za Vas jer...

• Vi ste učitelj / stručni suradnik koji je svjestan da darovitoj djeci u razrednome odjelu treba motivacija za rad, podrška, ali i usmjeravanje kako bi svoju darovitost razvili u pozitivnome smjeru.

Preduvjet je da / da ste: 

• znatiželjan i kreativan učitelj koji želi unaprijediti svoju nastavu i obogatiti ju novim sadržajima.

 

 

O VAŠOJ PREDAVAČICI

Vlatka Bišćan dugogodišnja je učiteljica hrvatskoga jezika u OŠ Bogumila Tonija u Samoboru. Od samih početaka posebnu pozornost posvećuje učenicima koji pokazuju dodatni interes za hrvatski jezik i redovito sudjeluje na županijskim natjecanjima iz hrvatskoga jezika, a više je učenika bilo pozvano i na državna natjecanja. Nekoliko je godina bila članica Državnoga povjerenstva Natjecanja iz hrvatskoga jezika, autorica je i suautorica udžbenika, pravopisnih listića, ispita znanja iz područja jezika.

PRIJAVA