Natječaj za učenike njemačkoga jezika u osnovnim školama „Mach ein Drama daraus“

Objavljeno u: Njemački jezik

Poštovane kolegice i kolege,

s velikim Vas zadovoljstvom pozivamo na novi natječaj za učenike njemačkoga jezika u osnovnim školama „Mach ein Drama daraus!”.

Cilj je natječaja potaknuti učenike na literarno stvaranje i izražavanje na njemačkom jeziku, stvoriti pozitivno stajalište o scenskom iskazu, promicati aktualne međupredmetne teme i razvijati vještinu scenske izvedbe.

Zadatak je stvoriti mini igrokaz na njemačkom jeziku koji će odgovarati trajanju izvedbe do 10 minuta. Sudjelovati se može individualno, u paru ili skupini do troje učenika. Svi pristigli radovi postat će dijelom zbirke radova, a najbolji će radovi biti uvršteni u metodičke materijale za njemački jezik. Naravno, tu su i prigodne nagrade!

Prije sudjelovanja molimo Vas da pozorno pročitate Pravila i uvjete natječaja. Skrećemo pozornost na to da je uz radove obavezno poslati potpisanu prijavnicu/suglasnost za sudjelovanje. Prilažemo i suglasnost koju trebaju ispuniti roditelji, odnosno zakonski zastupnici učenika koji sudjeluju. Napominjemo da nama trebate poslati samo jednu, zajedničku „učiteljsku” suglasnost koju ste dobili na temelju pristanka roditelja, odnosno zakonskog skrbnika.

Suglasnost nastavnici
Suglasnosti roditelji / zakonski zastupnici

Materijale primamo do 22. veljače 2022. i jako im se veselimo!

 

Gordana Matolek Veselić, urednica

Sandra Halt-Ćuže, predsjednica ocjenjivačkog povjerenstva i voditeljica projekta

 

NAPOMENA: U OKVIRU NASTALE SITUACIJE KRAJNJI ROK PODLOŽAN JE PROMJENI.