Poštovane kolegice i kolege, welcome back!

Jeste li spremni za nove izazove? Kao i uvijek, mi smo tu da vam pružimo podršku i olakšamo povratak u učionicu.

Ako još niste, žurno pregledajte naše mape i preuzmite sve potrebne materijale. Obavili smo ogroman posao i pripremili uistinu SVE što vam je potrebno. I još malo više!

Novost su prijedlozi INICIJALNIH ispita za Right on! 1, 2, 3 i 4 koje će te naći u mapi Prijedlog testova.

Na nastava.alfa.hr očekuju vas nove videolekcije za 4. razred i Sway lessons za Right on! 4. No iskreno se nadamo da ih ove godine nećete iskoristiti za online nasatavu, već samo kao vrijedan dodatak redovitoj nastavi.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo nastavak druženja na našim webinarima – pripremamo iznimno atraktivan i bogat program. Počinjemo već sljedeći tjedan!

Novi ste ili stari korisnik udžbenika Smiles New Edition ili Right on! i voljeli biste porazgovarati s kolegama o njihovoj organizaciji nastave i bolje upoznati udžbenike i sve popratne sadržaje?

Ne propustite naše prvo virtualno druženje ove godine – u četvrtak 9. rujna 2021. u 18 sati.

Detalji slijede...

Pozivamo vas, ako već niste, da se priključite našoj grupi na Facebooku – Alfa & Expresss Publishing gdje vas očekuje razmjena ideja u pozitivnom ozračju.

Tiskani metodički materijali na putu su prema vama.

Za sve upite obratite se svojem promotoru ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Good luck to all of us! We're in this together!